A Leszbográfról

Sziasztok!

Köszöntünk mindenkit a blogon, örülünk, hogy meglátogattatok bennünket. Nemi identitástól, bőrszíntől, politikai hovatartozástól függetlenül szeretettel látunk mindenkit, mivel reméljük, ti is úgy találjátok majd, hogy a cikkek nem csak leszbikusok és biszex lányok számára lehetnek érdekesek.

Szerkesztőtársammal mindketten azt tapasztaltunk, a heteroszexuális társadalom gyakran azért ódzkodik a homoszexualitás bizonyos formáitól, mert megválaszolatlan kérdései vannak. Rólunk, az életmódunkról, és arról a – valljuk be – igen zárt meleg társadalomról, amibe heterók csak nagy ritkán nyerhetnek valós betekintést.

Pont ezért egyik célunk a bloggal az, hogy ismeretterjesztő jelleggel hiteles képet formáljunk a pesti meleg éjszakáról, a leszbikus társadalom viszonyrendszeréről, és megválaszoljuk azokat a kérdéseket, amik esetleg felmerülhetnek a kívülállókban. A másik cél pedig természetesen a szórakoztatás; cikkek leszbikusoknak és biszexeknek, vicces rovatok, saját tapasztalatok, az L világ egyes területeinek kibontása.

Tartsatok velünk és formáljátok ti is az élményt! Várjuk a kérdéseiteket, javaslataitokat a leszbograf@gmail.com e-mail címre bármivel kapcsolatban, amit fontosnak tartotok. Kalandra fel!

Image

Gingerbread

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s